+31492 842 954

schutting uniek

De unieke schutting is een moderne schutting met stalen staanders in plaats van betonpalen. Wat is er anders met deze schuttingen, D-tection heeft 10 jaar geldeden de unieke schutting bedacht met stalen staanders van kokers 60x60 met daar tussen een grenen geïmpregneerde tuinscherm met 3 horizontale planken en 19 verticale planken. Een 22 planken scherm voor optimale privacy. Dit scherm word met een cliplat strak tegen de stalen staanders afgewekt zo dat u ook tegen de staander geen doorkijk heeft en de bevestigingen weggewerkt zijn.

 

De unieke schutting heeft net als schuttingen met betonpalen een betonnen onderplaat in het wit antraciet grijs of blank betonkleur. De bovenzijde word standaard afgewerkt met een piramide afdeklat. De unieke schutting is niet alleen uniek door zijn stalen staander en afwerking maar ook omdat deze goed te realiseren is in combinatie met gaas,dubbelstaafmat en spijlenhekwerken en poorten, de bevestiging materialen van de hekwerkindustrie zijn bedoeld om aan stalen staanders te bevestigen en dit kan dus op de eindpaal van de schutting ! Vaak zie je een betonnen schuttingpaal staan waar tegenaan een ijzeren hekwerkstaander staat, dit hoeft niet meer met onze unieke stalen staander.

Het plaatsen van een unieke stalen schutting staander gebeurt door te heien met een machine boven op de staander, deze word 1.05 mtr. in de grond getrild zonder te graven en dus is de grond ongeroerd waardoor de staander direct zo vast als een huis staat in tegenstelling tot een betonpaal die handmatig in de grond word gegraven waardoor de grond wel los is met de kans op nazakken.

De uitstraling van dit model schutting is strak en natuurlijk tegelijk, de staanders zijn glad van uiterlijk en gepoedercoat in zwart,groen of grijs waar tussenin het houten scherm met een natuurlijke uitstraling zit. Deze combinatie ervaren onze klanten als zeer mooi.

Wij zijn op onze unieke schutting erg trots en dat is meer dan terecht, wij plaatsen deze schuttingen inmiddels niet alleen voor de particuliere sector maar ook voor gemeentes en woningbouw coöperaties.

D-tection is zich er van bewust dat de betonnen staanders in schuttingen niet meer weg te denken zijn bij velen, dit is al van oudst her met betonpalen maar met bijna 3 kilometer per jaar die D-tection plaats is de stalen unieke staander een concurrent geworden van de betonpaal.

De unieke schutting kan worden geplaatst met tussen de palen een boog of toog scherm, trellies of Douglashout of een V-scherm echt alles is mogelijk.

Bovenstaande schutting kan ook worden gecombineerd met een enkele of dubbele schuttingpoort, gecoat in het zwart,groen of grijs frame en hoeklijnen.

( zie ook unieke schutting poort ).

 

Schutting Uniek

vierkante staanders 60/60 beton in 4 kleuren.

22 planken waarvan 3 horizontaal en 19 verticaal zo dat er nagenoeg geen doorkijk mogelijk is in 3 houtsoorten en 5 modellen.

Schotten zijn aan 1 zijde met RvS geschroefd.

afdeklat boven en cliplatten

betonplaat met rotsmotief in 4 kleuren

Prijs aanvraag

Schermvormen

180x180_recht schermvorm_2 schermvorm_3 schermvorm_4 schermvorm_5

Houtsoorten

grenen douglas vuren

Beton motief

beton_motief_2

Betonkleuren

Kleuren staanders